Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Surwajwyl [WL] [Non-Premium] [Drop ze Stone] [Administracja 18+] [Serwer aka Kwadratowa Masakra]

KociaczekKC

Kwadratowy Surwajwyl  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie /sethome

• Tak
      33
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbhd.png

Z racji na małą ilość graczy ten sezon zostaje zakończony.

2 sezon będzie niebawem i będą już wojny gildii, lecz nie takie jak na km5.

Co dokładnie będzie:

- 2/4 drużyny (aktualnie jeszcze myślę ile zrobić)

- mapa w formie skyblock

- wojny co 3/4 dni

- poza wojnami pvp raczej, będzie wyłączone

- zwiększone wymagania

- wymagany ts3/skype (zanim ktoś zostanie dodany musi najpierw potwierdzić swój wiek)

- umiejętność gry w grupie

- i wiele więcej

FAQ

Ile będzie trwa 2 sezon?

- Aktualnie nie wiadomo, raczej do momentu aż pozostanie 1 gildia.

Ile będzie slotów?

- Zależy wszystko od liczby graczy

Ile trzeba będzie mieć minimum lat żeby dostać się na wl?

- 15, lub mutacja, aby nikt nie wkur*iał innych swoim piszczącym głosem

Czy administracja będzie grać normalnie (survival) z graczami?

- Tak

Kiedy będzie 2 sezon?

- Jak wszystko skończę robić, myślę że do 2 tygodni max, ale
zapowiedź serwera pojawi się już w następnym tygodniu i będzie można od
razu składać podania na wl.

Czy będą życia?

- Tak, na start 4 dodatkowe życia

Na ile jest ban jak straci się wszystkie życia?

- 24 godziny

Czy surowce będą wypadać ze stone / cobble stone

- Tak, lecz ich drop, będzie bardzo mały, aby po 5-6 dniach nikt nie latał z diamentowym eq

Jeśli macie jakieś inne pytania to zapraszam na pw.

Jeśli jest ktoś zainteresowany 2 sezonem to, za kilka dni pojawi się jego zapowiedź.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam za jakość vloga, lecz bateria w kamerze mi padła i musiałem nagrywać telefonem.

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nie podoba mi sie Vlog,za duzo wulgaryzmow xD i ogolnie kamerka ciagle lata jak by cos sie tam dzialo.A co do serwera to jakas przyblizona data startu? Moglby,m zagrac xD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Możliwe że w tym tygodniu (piątek / sobota) będzie już start (pliki mam już skończone w 50-60%, spawn 80-85%)

Opublikowano

Refresh!

Opublikowano

Już możecie pisać podanie na WhiteList'ę. jutro wraz ze startem serwera, napiszę kto został przyjęty.

Wzór podania, oraz wymagania znajdziecie w 1 poście.

Opublikowano

Nick:Harger
Od kiedy grasz w mc:Napewno Beta bodajże 1.1 (Dość długo)
Znajomość ortografii:Dobra 7/8/10
Wiesz co to grief:Tak wiem Oczywiście nie grefuje
Coś o sobie:Nazywam się Łukasz
Dlaczego ty:Dlaczego nie? Trudne pytanie :( Ogólnie jestem miły lubie rzecz jasna grać na takich typu serverach :)
Umiesz ładnie budować:Tak

Wybaczcie ale nie chce mi się pisać aż 10 zdań w ''coś o sobie'' i ''dlaczego ty'' :)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Nick: McTal
Od kiedy grasz w mc:
od bety 1.7.3 no to dużo czaasu ;D
Znajomość ortografii: 10/10
Wiesz co to grief: To niszczenie mapy budowli graczy, które nie należą do Ciebie :D
Coś o sobie: Lubię grać w Counter-Strike oraz no oczywiście że w Minecraft . Nie podam imienia ze względu na L3siaka i Lexa :P gdyż oni mnie prześladują na mpc :D Jestem w sumie trollerem ale nie niszcze innym prac ani nie killam, czyli bezpieczne trolle:D
( Przepraszam, ale nic więcej nie wymyslę :( )
Dlaczego ty: Lubię serwery KM. Oczywiście grałem na innych serwerach ale to mi nie pasowało. Jednak tu myślę, że będzie fajnie, oczywiście jak będzie ogarnięta administracja. Zarówno jak i z pluginami, jak i charakterem. ( Przepraszam, ale nic więcej nie wymyslę :( )
Umiesz ładnie budować: Jak się do prac przyłożę to może mi się udać stworzyć dzieło Minecrafta :D

P.S. L3siak jak to będziesz czytał to przez admina wybuchł zamek :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Albo na dziś :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Start może będzie nawet wcześniej, lecz na pewno nie dzisiaj (kilka rzeczy zostało mi jeszcze do zrobienia). Jak skończę wcześniej to start będzie nawet o 10:00 :)

@edit: Do zrobienia został jeszcze cuboid na spawn (wiem to kilka minut roboty) życia, oraz trochę zmienić wygląd spawnu

Jednak będziecie mieli komendy takie jak: Spawn i tpa (myślę także nad dodaniem sethome) lecz na teleportację trzeba czekać 24 sekundy, aby nie było zbyt łatwo dzięki temu.

(Lagów nie powinno być, ponieważ serwer jest aktualnie postawiony na maszynie 4gb ramu, a na start będzie 14 slotów) :)

Opublikowano

Nick: MysheR
Od kiedy grasz w mc: Od 1.7.3
Znajomość ortografii: 9,5//10
Wiesz co to grief: Tak i to wystarczy.
Coś o sobie: Eeeee.... Nwm co tu napisać no Ja to Ja, gram w gry na kompie i takie tam duperele. Lubie czasami pograć na "Piano bez klapy". Lubię również jeździć na desce, rowerze itp. Kocham gry typu SandBox, FPS i strategie.
Dlaczego ty: Bo chcę tam pograć, bo udostępniam Ci ts ;) itp itd. A po 2 bo kocham twoje serwy. Ogólnie to chciałbym po prostu zobaczyć serwer ;) A jeśli będę mógł grać to będę grał jak najlepiej.
Umiesz ładnie budować: Tak, jeśli chce to umiem ulepić ziemiankę.

bhchdskg5bji.png

Opublikowano

Nick:Zengeds
Od kiedy grasz w mc: 2011r
Znajomość ortografii:8/10
Wiesz co to grief:Jooo ;d

Coś o sobie: Mam na imię Norbert. Jestem z dolnego slaska. Lubie grać w gry i tombrajder only. Jestem prosem. Lubie grac w metina :D
Dlaczego ty:Bo nie mam co robic i mnie namawiacie :P. Lubie twoje serwery. Chce pograć na tym serwie. i takie tam.
Umiesz ładnie budować: " Pszepieknie "

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Nick: MrMarsi1 , Blue , Ofi21 , Ice_panther

Od kiedy grasz w mc: Od początku multiplayera, ponieważ nie było zachęty do grania na Singlu samemu ;>

Znajomość ortografii: 8-9/10

Wiesz co to grief: Pewnie xD

Coś o sobie: Tutaj nie będę się rozpisywał, ponieważ raczej nie interesuje Was jaki jestem w Realu, ale tak : Mam 18 lat , Jestem zwyczajnym uczniem, Interesuję się Piłką Ręczna/Nożną oraz Grafiką. Co do reszty poznacie ich na serwerze ; D

Dlaczego ty: A nie mam pojęcia, zależy nam na serwerze, który podniesie "poprzeczkę", i będzie ogarnięty ;>

Umiesz ładnie budować: Pod ziemią mogę budować natomiast już na ziemi zajmują się tym Ofi oraz Blue.

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Nick: Wich3r
Od kiedy grasz w mc: Od 3lat.
Znajomość ortografii: Mysle ze to jasne^.
Wiesz co to grief: Tak
Coś o sobie: Mam na Imie Damian mam 18lat.Mieszkam w Gostyninie interesuje sie grami komputerowymi,Sportem.
Dlaczego ty: Ponieważ serwer jest naprawde spoczko mysle ze moge wiele wmiesc na ten serwer i pomagac w jego rozwoju.
Umiesz ładnie budować: Dla jednego ładnie a dla drugiege nie.Ale mysle ze cos 50/50:)

Opublikowano

Nick:spizgany
Od kiedy grasz w mc:od podstaw :)
Znajomość ortografii:9/10
Wiesz co to grief:Nie potrzebne niszczenie.I psucie dzieł innych.
Coś o sobie:Nazywam sie kacper.Interesuje sie grafiką komputerową.Czasami gram w Counter-Strike.Gram w klubie piłki nożnej.
Dlaczego ty:Lubie minecrafta,survival z other drops to dla mnie nowość.Kiedyś to sie kopało w kopalniach :) Chce sie poprostu dobrze bawić, co tu jeszcze dodać
Umiesz ładnie budować:
Tak umiem budować.

Opublikowano

Harger: Nie dodany. Polecam przeczytać wymagania.
McTal: Dodany.
MysheR: Dodany.
Zengeds: Dodany.
MrMarsi1: Dodany.
Blue: Dodany.
Ofi21: Dodany.
Ice_panther: Dodany.
Wich3r: Dodany.

spizgany: Dodany.

@edit: Zwiększyłem sloty do 20, oraz mam nadzieję że nie będzie aktualnie bugów xD

Opublikowano

Nick: jakubkks
Od kiedy grasz w mc: od 4 lat
Znajomość ortografii: 9/10
Wiesz co to grief: Wiem. Niszczenie cudzych budowli/rzeczy
Coś o sobie: Mam na imię Jakub, mam 14 lat. Interesuję się piłką nożna grami komputerowymi i dziewczynami :). Jestem pomocny i koleżeński, nikomu się nie uprzykrzam.
Dlaczego ty: Lubie grać w minecraft, ładnie buduje. Chcę poznać nowych kumpli. Lubie grać na takich typach serwerów :).
Umiesz ładnie budować: Nawet :D

Opublikowano

@jakubkks Dodany.

Opublikowano

Nick: Arek98PL

Od kiedy grasz w mc: od 2/3 lat

Znajomość ortografii: 9/10

Wiesz co to grief: Wiem. Niszczenie cudzego wysilku:)

Coś o sobie: Mam na imie Arek ,mam 15 Lat ,lubie grac w minecrafta oraz w pilke nozna,lubie budowac,tworzyc serwery i tego typu rzeczy;)

Dlaczego ty: Poniewaz chcialbym pograc na jakims dobrym serwerze :)

Umiesz ładnie budować: Srednio:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@Arek98PL Dodany.

Serwer jest aktualnie wyłączony, ponieważ hosting coś robi.

Opublikowano

Nick: MrManaskal
Od kiedy grasz w mc: Od ok 2 lat
Znajomość ortografii: Duża, czasami mogę zrobić podstawowy błąd ale raz na jakiś czas :P
Wiesz co to grief: Tak wiem i ludzi niszczących cudze budowle karał bym banem na 24 godz. a jak nie pomoże to permamętnie
Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 13 lat, mimo swojego wieku jestem ogarnięty ale potrafię się zbulwersować co bardzo mi się we mnie nie podoba :P
Dlaczego ty: Bo jak mówiłem jestem ogarnięty, lubię grać z ludźmi którzy nie piszą czegoś typu '' kto mi pszeleje 3 tysionce dostanie admina na mojim serweze'' w skrócie (są ogarnięci). Chciałbym Was do siebie przekonać jak coś usuniecie mnie z W-L (o ile mnie dodacie).
Umiesz ładnie budować: Buduję moim zdaniem ok, (nie kutasy, kloce, itp.) ale też nie coś takiego

437189minecraft_005.png

To tyle z mojej strony, czekam na waszą decyzje :)

akcUvvb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...